Ελληνική Χρεοκοπία ένα καλοστημένο σχέδιο που «τρέχει» εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια

Ελληνική σημαία
Well, it is official – Greece has Defaulted
22 Ιουνίου, 2023
Κωνσταντίνος Καραμανλής
Τι ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο Εθνάρχης) για την Ελλάδα
22 Ιουνίου, 2023
Ελληνική σημαία
Well, it is official – Greece has Defaulted
22 Ιουνίου, 2023
Κωνσταντίνος Καραμανλής
Τι ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο Εθνάρχης) για την Ελλάδα
22 Ιουνίου, 2023
Προβολή όλων

Ελληνική Χρεοκοπία ένα καλοστημένο σχέδιο που «τρέχει» εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια

Ανδρέας Παπανδρέου

Μετά την μεταπολίτευση η χώρα μας βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης και το χρέος της ανέρχετο στα 330 εκατομμύρια δραχμές ενώ χαρακτηριζόταν όχι μόνον ως βιώσιμο αλλά και ως υγιές καθώς λόγω της ανάπτυξης, βιομηχανικής αλλά και αγροτικής το χρέος αυτό είχε την δυνατότητα να εξοφλείται χωρίς να απαιτούνται θυσίες από τον λαό.

Αυτό λοιπόν το «λογικό» χρέος μετατρέπεται πλέον σε ένα χρέος της τάξης των επτά (7) δισ. από τον Εθνάρχη έχοντας όμως εξοπλίσει την χώρα με ακόμη περισσότερα όπλα και δυνατότητες για τον δρόμο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε όμως και κάποια ιστορικά στοιχεία σχετικά με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Φτάνουμε λοιπόν στο γνωστό σε όλους μας 1981 όπου αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα γνωστό ως ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπου με πρωθυπουργό της χώρας τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου οι Έλληνες …χόρτασαν ψωμί (;) όπως λέει ο απλός λαός.

Όμως αυτό έχει και ένα τίμημα που αρκετοί από εμάς δεν κατάφεραν να το δουν αλλά ίσως και να μην ήθελαν να το δουν, μην ξεχνάμε ότι αρκετοί γύρω μας δεν είχαν και δεν έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίσουν όλα τα ψέματα που φροντίζουν να μας ξεφουρνίζουν οι πολιτικοί άνδρες και γυναίκες που έχουν περάσει τα τελευταία 35 χρόνια τουλάχιστον από αυτή τη χώρα.

Ποιο είναι το τίμημα;

Το θετικό της πολιτικής που ακολούθησε ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν η αύξηση των μισθών και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του Έλληνα όμως η αύξηση αυτή βασίστηκε σε δανεικά που το κόμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. λάμβανε στο όνομα του Ελληνικού λαού χωρίς να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ούτε το πόσο ούτε το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει ο Έλληνας 35 χρόνια μετά.

Αποτέλεσμα;

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούντο στην χώρα αναγκάστηκαν ή αν το θέλετε διαφορετικά οι επιχειρηματίες θεώρησαν ότι δεν είναι πλέον συμφέρον να κερδίζουν λιγότερα εξαιτίας του αυξημένου εργατικού κόστους να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έτσι…. απέσυραν τις επενδύσεις τους αφήνοντας πίσω δεκάδες ανέργους.

Η απόκρυψη της αλήθειας

Ορισμένες φορές η αλήθεια είναι τόσο καλά κρυμμένη ή καλυμμένη πίσω από τις λέξεις που ακόμη και οι πλέον ευφυείς εγκέφαλοι δυσκολεύονται να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ψέμα, ως πλάνη ή απλά ως παράταση μέχρι την διόγκωση του προβλήματος και την αναγκαστική αποκάλυψη του στον πολίτη ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο χάνοντας μέρος των κεκτημένων του.

Πως λειτουργεί

Το σύστημα είναι δεδομένο και έχει λειτουργήσει και σε άλλες χώρες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πολύ πριν το γνωρίσουμε εμείς στην Ελλάδα.

Για να ξεγελάσεις κάποιον και να καταφέρεις να κλέψεις το μεγαλύτερο μέρος των κεκτημένων του δεν έχεις παρά να του δώσεις πολύ περισσότερα από ότι μπορεί να διαχειριστεί και έτσι να τον οδηγήσεις σε μια «φούσκα» που αργά η γρήγορα θα «σκάσει» με τέτοιο τρόπο που πριν προλάβει κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς να έχει φτάσει σε επίπεδο που πλέον δεν θα μπορεί να αντιδράσει με κανέναν ουσιαστικό τρόπο.

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή την πορεία

Είναι γνωστά…. είναι πολλά και αποτελούν μεθόδους που είναι τόσο καλά μελετημένες που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν κατάφερε να κλείσει με δυο τρόπους τις μεγάλες βιομηχανίες της εποχής . Ο πρώτος ήταν ο υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα και ο δεύτερος η ώθηση των εργαζομένων σε απεργίες – συνδικαλιστικές οργανώσεις, εφαρμόζοντας την μέθοδο που είναι γνωστή ως «EASY Money System» σε επίπεδο κράτους.

Ξεκινά να υπερχρεώνει την χώρα με δάνεια τη χώρα, μέσα από τραπεζικά συστήματα που είχαν προηγουμένως βοηθήσει τον ίδιο, στην δημιουργία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) γνωστά και ως Εβραϊκά Τραπεζικά συστήματα του Ροκφέλερ.

Τα δάνεια αυτά «πέφτουν» στην αγορά και το χρήμα ρέει άφθονο χωρίς όμως κανείς να είναι τουλάχιστον εύκολα σε θέση να αντιληφθεί ότι αυτό το χρήμα δεν είναι υγιές ενώ τα επιτόκια δανεισμού είναι εξωπραγματικά και δεν έχουν καμία σχέση ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, που η χώρα βρίσκεται πλέον υπό την δαμόκλειο σπάθη του Τραπεζικού Συστήματος και αδυνατεί να κινηθεί χωρίς να ζητήσει κάποιο νέο δάνειο, είτε για να εξοφλήσει προηγούμενες οφειλές είτε για να μπορέσει να λειτουργήσει και να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Έχουμε πλέον περάσει στο λεγόμενο «Debt Base Banking System» και η Ελλάδα καταναλώνει πολύ περισσότερα από αυτά που παράγει ενώ ο τομέας της παραγωγής περνά σε τελευταία μοίρα καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να αναγνώσει το μέγεθος της καταστροφής στα θεμέλια της χώρας.

«Τσοβόλα Δώστα ΌΛΑ»

Γνωστή η φράση και σίγουρα οι περισσότεροι Έλληνες την θυμούνται, είναι ίσως η στιγμή που το σχέδιο εξόντωσης της χώρας περνά πλέον στην τελική του φάση και πλέον το μόνο που απομένει είναι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και το σύστημα να δείξει στον απλό λαό ότι έχει προ πολλού καταρρεύσει και δεν είναι σε θέση να συνεχίσει να λειτουργεί.

Στο διάστημα αυτό οι Έλληνες έχουν συνηθίσει να ξοδεύουν βασιζόμενοι στους μισθούς τους ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι και που υπάρχουν παντού και πάντα που ξεφεύγουν ακόμη και από τα όρια αυτά και υπερχρεώνονται σε επίπεδο τέτοιο που η καταστροφή τους προλαβαίνει πριν καν το μπαλόνι σκάσει και γεμίσει με τοξικά αέρια την οικουμένη.

…οι λέξεις κλειδιά που προέρχονται από Αγγλικούς όρους είναι : «Easy Money System» σε επίπεδο φυσικών προσώπων ενώ αργότερα έχουμε το «Tight Money System» το οποίο πλέον φτάνει στο επίπεδο του κράτους. Λέξεις κλειδιά που θα πρέπει να τις προσέξει ο Έλληνας πολύ καλά γιατί θα τις ξαναδεί στην ζωή του αργά η γρήγορα.

Μετά την πτώση του ΠΑ.ΣΟ.Κ και την ήττα του Ανδρέα Παπανδρέου έχουμε τον ερχομό της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος είχε την γνώση και την δυνατότητα να καταλάβει τι ακριβώς έγινε στην χώρα.

Όμως εδώ βλέπουμε χαρακτηριστικά πολιτικούς που δεν έχουν την θέληση να σώσουν τη χώρα ή τους ενδιαφέρει απλά η ικανοποίηση των προσωπικών τους προσδοκιών (είναι ίσως ο πλέον ήπιος χαρακτηρισμός).

Απειλούνται; Έχουμε ακούσει διάφορα για απειλές πολιτικών αρχηγών κρατών από οικονομικούς δολοφόνους που έβλεπαν τα σχέδιά τους να βρίσκονται σε κίνδυνο, αλήθεια γιατί να τα πιστέψουμε;

Έτσι έχουμε το ξεπούλημα ή την χαριστική πώληση σε ιδιώτες ΔΕΚΟ που σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη έπρεπε το Ελληνικό Δημόσιο να ξεφορτωθεί καθώς ήταν βαρίδια …. (ναι ναι η λέξη βαρίδια δεν είναι φρέσκο φρούτο στα Ελληνικά πολιτικά δρώμενα).

Μετά από το… πέρασμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το χαρακτηριστικό μηδέν + μηδέν ίσον 14% φτάνουμε στην κυβέρνηση Σημίτη όπου ο Ααρών Αβουρί φέρνει την Εβραϊκή Goldman Sachs για να οργανώσει τα οικονομικά της χώρας με σκοπό η Ελλάδα να μπει στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση και το πρόβλημα να πάρει παράταση για μερικά ακόμη χρόνια, ενώ την ίδια χρονική στιγμή τα δάνεια συνεχίζουν να τρώνε και να υποθηκεύουν το μέλλον των Ελλήνων.

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.) Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;

Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα, άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα επιστρέφανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κτλ…

Φτάνοντας στο 2000 και όταν πια το «Easy Money System» σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενίθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «Easy Money System» σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά “δεμένα” και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το «Easy Money System» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου, που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει. Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…

Όταν το 99% του Ελληνικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενίθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με «Easy Money System» σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα.

Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το «Easy Money System» σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) χρεώνοντας και δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).

Tο 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέου μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δανείων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.

Ήταν καιρός για το «Easy Money System» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους), οι ανάγκες που είχαν, έχουν οι μικρές επιχειρήσεις για ρευστό αλλά και οι πολίτες για να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής Θεός οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το «Easy Money System» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων.

Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.

Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται «Tight Money System» σε επίπεδο φυσικών προσώπων

Έχουμε 3 δεδομένα:

Τη χώρα την βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, επομένως μπαίνουν υπερβολικοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια. Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει, παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών, τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά.

Οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. Ήταν καιρός για το τελικό «Tight Money System» σε επίπεδο κράτους.

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ: Tο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

Τελικό Σχέδιο Καταστροφής:

Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα, που έκανε στην ζωή του, ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης.

Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:

Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.

Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;

Αν το παραμύθι «μπαμπούλας Τουρκία» κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς (στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους.

Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν, που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τσαντ Παπανδρέας.

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξανά δώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το μυαλό του μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Ο λαός ψηφίζει Γιώργο Παπανδρέου και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι…

Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης.

Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε με δόλο.

Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε…

Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμα για να κάνει την καμπάνια του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Με το που γίνεται πρωθυπουργός, ως δια μαγείας ξεχνάει το «λεφτά υπάρχουν», και θυμάται ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», έτσι όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, αποτέλεσμα οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά.

Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial Times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του, που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Παράλληλα το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες.

Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚ- ΝΔ – ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός).

Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds.

Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.

Αυτό που ξέχασαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.

Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω. Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο; Obama και Δολάριο

Ο Ομπάμα τύπωσε στα δυο περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από τον Β/ Παγκόσμιο μέχρι την ημέρα που εξελέγη.

Αυτό το πληθωριστικό δολάριο δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει.

Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα το οποίο έχει αξία, ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό; φυσικά το Ευρώ.

Ο Γιωργάκης ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου.

Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν;

Μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

Οι εν Ελλάδι εντιμότατοι φίλοι της Goldman Sachs

Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: «Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ» και μέσα στο άρθρο λέει ότι «τοποθετήσανε» τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους. En Europe, Goldman Sachs recrute des hommes de pouvoir pour asseoir le sien

Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου, που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχός της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…

Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα “προϊόν”, ζητώντας επενδυτές, ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεοκοπία της Ελλάδας.

Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της.

Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα.

Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο «παπαγαλάκια» και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση.

Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: Δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…) με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS (σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως)

Περιέργως τα funds του Σόρρος “προέβλεψαν” ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ… (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

ΔΝΤ

Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 δισ. (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών- που είναι 280 δισ.)

Από αυτά τα 320 δισ. το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα.

Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, επομένως ενώ φαίνεται ως χρέος δεν είναι χρέος, αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 δισ. (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε…

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέου το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που Ώ! Τι ειρωνεία, ήταν όσο και το έλλειμμά μας;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ, η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ, κτλ κτλ…

Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς… Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η… ΕΕ;

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα, που φυσικά δεν έδωσε.

Το ένα θέμα με το άλλο (Εθνικά θέματα και Οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νέο Έλληνα.

Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί, τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς, σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους, νομάρχες, εμείς θα εξαφανιζόμαστε.

Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς τι έχει αν γίνει

Μέχρι τότε θα παίξει «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.

Το τελικό «Tight Money System» σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα…

 

 

1 Comment

  1. […] 1981 τις εκλογές κέρδισε το ΠΑΣΟΚ. Ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου δήλωσε το 1985 ως Πρωθυπουργός, ότι εάν το έθνος δεν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ελληνική Χρεοκοπία ένα καλοστημένο σχέδιο που «τρέχει» εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
Περισσότερα