Εκτύπωση
Χρυσή Αυγή

Τρομοκρατική Οργάνωση ή απλά αγκάθι στην πολιτική της κυβέρνησης Συνασπισμού;

Υποθέτουμε ότι αυτό είναι κάτι που θα μας πει η Ιστορία αργότερα, σήμερα όμως και μετά τον αβυσαλαίο αγώνα που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση και ΜΜΕ στην Ελλάδα πιστεύω πως η κοινή γνώμη σίγουρα νιώθει πως βρίσκεται στην μέση να την σφυροκοπούν με πληροφορίες που όλοι αυτοί τελικά, γνώριζαν εδώ και χρόνια.

Το ερώτημα λοιπόν που θα πρέπει να προβληματίσει και την ιστορία αλλά και όλους τους Έλληνες τουλάχιστον, δεν είναι αν όντως ο σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι μια Εγκληματική Οργάνωση αλλά το γιατί και ενώ γνώριζαν εδώ και καιρό οι αρχές του τόπου, δεν έκαναν κάτι νωρίτερα, κυρίως πριν χυθεί αίμα στους δρόμους της χώρας που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Ακόμη όμως και αν όλα τα μέλη της Χ.Α. βρεθούν ένοχοι για διάφορα εγκλήματα, το ερωτηματικό παραμένει πιστεύω και σίγουρα θα πρέπει να απαντηθεί πρώτο.

...εν κατακλείδι ποιος τελικά θεωρεί ότι πραγματικά υπάρχουν τόσες χιλιάδες εραστές του Φασισμού στην Ελλάδα; ή μήπως θέλουν να μας κάνουν εραστές του φασισμού για να ξεχάσουμε όλα αυτά που έκανε ο φασισμός του Χίτλερ στον κόσμο και στην Ελλάδα;