Το πως και ποια θα είναι η κυβέρνηση της επομένης των εκλογών του... Μαΐου (;) θα το δούμε στις οθόνες μας, το ποια είναι η πραγματική κατάσταση όμως στην χώρα και πόσο αβέβαιο είναι το αύριο του Έλληνα το διαπιστώνουμε καθημερινά...

Οι δημοσκοπήσεις λοιπόν ως ένα άλλο όπλο βρίσκονται εδώ για να δείξουν ότι τα δυο κόμματα εξουσίας... ή για να το θέσουμε στην πραγματική του διάσταση τα δυο κόμματα που εδώ και χρόνια λυμαίνονται την εξουσία στην Ελλάδα, μάλλον αδυνατούν να σχηματίσουν κυβέρνηση και αυτό αν και εφόσον συμπληρώσουν (έτσι για τους τύπους όχι οτι υπάρχει τέτοια περίπτωση στην πράξη), τα ψηφοδέλτια καθώς οι αποχωρήσεις εκατέρωθεν αλλά και οι αντιδράσεις του κόσμου που δεν δείχνουν να κάμπτονται, τουλάχιστον εύκολα.

Έτσι στην τελευταία δημοσκόπηση που διεξήγαγε γνωστή εταιρεία και παρουσιάστηκε από επίσης γνωστό κανάλι στην Ελλάδα τα πράγματα δείχνουν πως ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν καταφέρνουν να σχηματίσουν κυβέρνηση.

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους....την δύναμη που έχουμε ως πολίτες φτάνει να μην ξεχάσουμε και τότε θα διαπιστώσουμε όλοι ότι η Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει και χωρίς τους υποκριτές που την λυμαίνονται.

Ειδάλλως οδηγούμαστε μόνοι μας σε πλήρες αδιέξοδο...

Τι θα γίνει; θα το μάθουμε σύντομα αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι Έλληνες κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι θα πει υπερήφανος και ελεύθερος!