Αυτό συνέβη στην Ελλάδα του 2012 στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία στην χώρα που γέννησε τον πολιτισμό η Δημοκρατία έχει καταργηθεί με ευθύνη κυρίως των πολιτικών της χώρας που επέτρεψαν (αν δεν προκάλεσαν οι ίδιοι ως αποτέλεσμα ενός κρυφού πολέμου) εξωτερικές δυνάμεις να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες σχετικά με το ποιον ή ποιους θα έπρεπε να ψηφίσουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα δεν υπήρξε τέτοιου είδους παρέμβαση από έξωθεν αναφορικά με την ψήφο του Έλληνα, ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιου είδους τρομοκρατία σχετικά με το τι θα επιλέξει ο Έλληνας.

Και όμως, στις εκλογές αυτές από τον Αμερικανό πρόεδρο έως τους ηγέτες της Ε.Ε. όλοι ανεξεραίτως προσπάθησαν και τελικώς κατάφεραν να επηρεάσουν τους Έλληνες να μην ψηφίσουν κατά βούληση.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα οι πολιτικοί λειτούργησαν και πάλι εναντίον της χώρας, λειτούργησαν και πάλι με γνώμονα το δικό τους προσωπικό συμφέρον.

Τα αποτελέσματα αυτής της συμπεριφοράς δεν θα αργήσουν να τα δουν οι Έλληνες καθώς οι φωνές ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ενώ η Ελλάδα δεν έχει τηρήσει καμία σχεδόν από τις δεσμεύσεις της δυναμώνουν... και όμως οι Έλληνες και μιλάω για την μάζα, αυτή τη στιγμή υποφέρουν από τις περικοπές μισθών και συντάξεων.

Για πόσο άραγε; Θα καταλήξει και αυτή η κρίση όπως εκείνη του 1931 όταν οι Αυστριακές τράπεζες κατέρρευσαν;

Φόβος όλων των οικονομολόγων, ακόμη και των πιο συγκρατημένων, είναι σήμερα η επανάληψη του μεγάλου κραχ του 1929, το οποίο διήρκεσε μέχρι το 1939.