Φορολογία - Μειώσεις μισθών

Το σοβαρότερο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι το τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να πάρει μπροστά εκ νέου η Οικονομία της χώρας, αλλά τι κάνουν τελικά οι κυβερνήσεις που πέρασαν από τον τόπο τα τελευταία χρόνια...για να μην ξεκινήσει ποτέ η Οικονομία, την ώρα που καταστρέφουν τον λαό.

Η μείωση μισθών σύμφωνα και με τους περισσότερους Οικονομολόγους, αποτελεί δέλεαρ για την Ιδιωτική Πρωτοβουλία με στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, έχουμε λοιπόν μειώσεις στους μισθούς αλλά και κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος της απεργίας, δυο βασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του και τον λαό του.

Θα έλεγε κανείς πως οι κυβερνήσεις σε αυτόν τον τομέα τα έχουν καταφέρει (τη μείωση μισθών) όπως κανείς άλλος σε κανένα κράτος της ΓΗΣ.

Μόνο που επενδύσεις δεν έρχονται και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έρθουν όσο αυτό το κράτος, αντί να κάνει προσπάθειες να καταπολεμήσει την φοροδιαφυή στην ουσία τιμωρεί όσους πληρώνουν κανονικά, ενώ ταυτόχρονα, καθαρίζει κάθε σύννεφο σκέψης για επένδυση στην Ελλάδα αυξάνοντας κάθε μέρα τους φόρους και προσθέτοντας νέους στους ήδη υπάρχοντες.

Το αποτέλεσμα, όπως μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει είναι η μετανάστευση και του λαού και των επιχειρήσεων.

Όσο λοιπόν επιμένει η κάθε κυβέρνηση στην ίδια πολιτική, δεν έχει καμία ελπίδα να μειώσει το χρέος, ούτε να μειώσει την ανεργία ούτε φυσικά και να σώσει τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, επανέρχονται και οι εδαφικές και ιστορικές διεκδικήσεις γειτωνικών χωρών όπως τα Σκόπια, που μπορεί μεν να εμφανίζονται ως πρόβλημα ονομασίας και μόνο... η ιστορία όμως μας έχει αποδείξει ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια σε έναν κόσμο που δεν είναι αγγελικά πλασμένος όπως αυτός που ζούμε.