Οι εκλογές στην Ελλάδα αποτελούν παρελθόν ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά που διατυμπάνιζε ότι θα προχωρήσει σε αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και ανακούφιση των ασθενέστερων Ελλήνων, κάνει μια πλήρη αναστροφή και θέτει τους Έλληνες προ τετελεσμένων γεγονότων θέλοντας να στηρίξει το μνημόνιο.

Τι άλλο μπορεί να αποτελεί μια τέτοια κίνηση πέραν της εξαπάτησης του Έλληνα;

Τα πράγματα στην Ελλάδα σαφώς και δεν οδηγούν σε λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα του 2012 καθώς από τη μια έχουμε την ανεργία να ξεπερνά κάθε ιστορικό υψηλό ρεκόρ την αγορά να είναι πλέον εντελώς άδεια και οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μια πίσω από την άλλη (και όχι όλες μαζί γιατί υπάρχει το αδιαχώρητο στις εφορίες και μόνον).

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι το εξής: Η Ελλάδα μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα πάρουν νέα τροπή!

Τι και αν...ο κ. Σαμαράς δίνει μάχες όπως λένε τα κανάλια για να φροντίσει το μέλλον των Ελλήνων! Δεν έχει καμία απολύτος σημασία καθώς τις μάχες τις δίνει για το θεαθήναι και όχι στην πραγματικότητα καθώς στην πραγματικότητα είναι άξιος συνεχιστής του έργου του Γιώργου Παπανδρέου.