Υγεία και Πολιτική

Στην Ελλάδα του 21 πρώτου αιώνα...με πολιτικούς που όλα τα βλέπουν μια ευθεία και ισωπεδώνουν τα πάντα στον βωμό της ξεπέτας, γιατί έτσι έμαθαν να κάνουν την δουλειά τους. Το παρακάτω κείμενο υπάρχει ελεύθερο, δεν θα μιλήσουμε για την ακρίβεια του ή το αν είναι αληθές ή όχι...αλλά ας δούμε λίγο πιο βαθιά πως όλα αυτά είναι αλήθεια γιατί δυστυχώς σε αυτή τη χώρα όλοι μας τα έχουμε βιώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

 Το κείμενο αυτούσιο όπως βρέθηκε στα κοινωνικά δίκτυα

 

 

Κε Κικίλια,

Είμαι ογκολογος, ιδιώτης κ προσπαθώ να ανταπεξέλθω απέναντι σε ένα νομοθετημένο σύστημα που ομολογουμένως δεν το θεσπίσατε εσείς. Σήμερα το βράδυ έχασα μια ασθενή μου,η οποία είχε λάβει το φάρμακο που της άρμοζε κ δικαιούτο, που δώσατε δικαίωμα να το λάβει λόγω Αυγούστου.... ( αδειουλες βλέπετε χωρις αντικαταστάτη...) κ ήταν παρά πολύ καλά... αλλά μετά το αρνηθήκατε...όποτε στην καινουρια αίτηση που έπρεπε να κάνω στην επίτροπη που απαντάει μετά από δυο μηνες( αν είναι δυνατόν!!!! Σε καρκινοπαθείς, μετά από δυο μήνες!) το αρνηθήκατε...( ακόμη δεν ξέρω γιατί).

Αλλά επειδή είμαι εμμένουσα περίπτωση, ιδίως όταν ξέρω ότι έχω δίκιο,( κληρονομικότητα βλέπετε...) ξανά έκανα αίτηση για την ίδια ασθενή κ προς έκπληξη μου έλαβα σήμερα το πρωί θετική απάντηση, έγκριση δηλ μετά από άλλους δυο μήνες, για την ασθενή μου!

Δεν θα το πιστεύετε!

Πέθανε σήμερα το βράδυ ...3,5 μηνες άντεξε η γυναικα να σας περιμένει!!!!! γιατί περίμενε την έγκριση μιας επιτροπής, ενός φαρμάκου που δικαιούται, που έχει πληρώσει φορολογούμενη όλα αυτά τα χρόνια...

Τι να το κάνω τώρα το φάρμακο κε Κικίλια; Μπορω βέβαια αν ήμουν , που είμαι δηλ, εγωκεντρική να πάω να το πάρω κ να της το βάλω μαζί της στο τελευταίο ταξίδι...

Σας παρακαλω λοιπόν, ασχολήθητε λίγο με κολισιεργιες που γίνονται για συνανθρώπους μας κ αφήστε λίγο στην άκρη την εμπάθεια σας με το τι κάνει ο καθένας στον ιδιωτικό του χώρο, σίγουρα μη δημόσιο αλλά φορολογούμενο στον ιδιοκτήτη, κ κοιτάτε να λύσετε τα θέματα που σκοτώνουν ανθρωπους κ εξαρτώνται από μια επιτροπή ιατρων που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ κ ασχολούνται με τις αιτήσεις μας που αφορούν ζωες , στον ελεύθερο τους χρονο!

Δώστε ένα μεροκάματο αξιοπρεπές σε ογκολογους που κάθονται ,έτσι ώστε η απάντηση να είναι σε 1-2 ημέρες κ όχι σε 1-2 μήνες!

Πεθαίνουν άνθρωποι εκεί έξω ενώ μπορούν να πάρουν φάρμακα που δικαιούνται κ εσείς τα στερείτε!

Πολύ βολικό για το κράτος μας!!!

FDA έγκριση, σημαίνει δικαιούμαι, αλλιώς δώστε δικαίωμα στον κάθε έλληνα πολίτη να επιλέξει αν θέλει να έχει ιδιωτική ή δημόσια ασφάλιση!

Ακόμη κ μια ημέρα παραπάνω να ζήσει κάποιος, υποχρεωστε να το καλύψετε!

Μπορεί κάτι να έχει να πει, σημαντικό γι αυτόν, ασήμαντο για εσας, να δώσει μια αγκαλιά στην μάνα του...

Είμαι πεπεισμένη ότι αν αφορούσε την μάνα σας, θα ταν αλλιώς, όπως κ για την δικη μου!

Να στε σίγουρος ότι εγώ θα το έκλεβα, ή θα έσπαγα το « μαγαζί» που το φυλάτε! Γιατί δεν είναι ιδιοκτησία σας!

Ανήκει στην ανθρωπότητα κ το ζητανε ειδικοί που ξέρουν ότι θα σώσουν ζωές σε αντίθεση με σας που δεν ξέρετε καν που αναφερόμαστε!

Ελπίζω να κοιμάστε χωρίς τύψεις... γιατί εγώ αδυνατώ... ακούω κλάμματα...! Από μικρά παιδιά....

Το ανέβασα στην σελίδα σας, κ «υπουργέ» αλλά μπλοκαρίστηκε... όποτε είναι στην δικη μου πλέον...

Στουραιτη κελλυ
Ογκολογος
6945973223
Σας περιμένω να μιλήσουμε...