Για ακόμη μια φορά νέα μέτρα νέες μειώσεις και νέες καταστροφικές για την χώρα αποφάσεις ελήφθησαν από την "Βουλή των Ελλήνων" και δια των εκπροσώπων της.

Είναι καιρός να σταματήσει αυτό και για να σταματήσει πρέπει όλοι εμείς να δράσουμε και να αντιδράσουμε! Δεν χρειάζεται να αφήσουμε την κατάσταση να φτάσει εκεί που δεν πάει άλλο και μετά να μας πιάσει το πατριωτικό και να τα κάνουμε όλα "γις μαδιάμ"

Πρέπει ΤΩΡΑ να αντιδράσουμε, πρέπει ΤΩΡΑ να καταλάβουμε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε η δύναμη της κάθε κυβέρνησης.

Προσωπικά δεν θεωρώ ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που είναι ήδη ή έχουν ήδη περάσει από το κοινοβούλιο ΙΚΑΝΟΥΣ για να σώσουν τη χώρα μου.

ΆΡΑ.... είναι ώρα να σώσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΠΩΣ ?

Καιρός για αντίδραση και ΟΧΙ χαλαρή κουβέντα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ άλλωστε μπορεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ να μας έχουν πείσει ότι βγαίνει μόνο σε πλατείες (βλέπε Πλατεία Συντάγματος) αλλά στην ουσία είναι κάτι πιο βαθύ κάτι πιο αληθινό κάτι πολύ δυνατό και αξεπέραστο για να μπορεί να το ποδοπατά ο κάθε αλήτης πολιτικός.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και οι ΝΟΜΟΙ του είναι εδώ, αν δεν μπορούν να το τιμήσουν δεν μπορούν να μιλάνε για βουλευτική αποζημίωση, αν δεν μπορούν να το τιμήσουν δεν μπορούν να διεκδικούν τον τίτλο του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

Έχουν κάθε δικαίωμα να πάρουν τα υπάρχοντά τους (ότι είχαν δηλαδή πριν ασχοληθούν με την πολιτική, άρα ένα σώβρακο και αυτό τρύπιο) και να μας αδειάσουν την γωνιά. Τα υπόλοιπα που διαθέτουν κατάσχονται υπέρ του Ελληνικού κράτους και όποιος από δαύτους θελήσει να μείνει έχει δικαίωμα να ψάξει να βρει δουλειά με 400 ευρώ το μήνα, αν επιζήσει το συζητάμε.

Τράπεζες; ποιες τράπεζες; μήπως ένας λογιστικός έλεγχος σε όλες τις Τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είναι απόλυτα ικανός να αποδείξει ότι καμία Ελληνική Τράπεζα δεν πληρεί τους νόμους και τους κανόνες που διέπουν το Τραπεζικό Σύστημα; (μην βιαστεί κανείς να πει μεγάλη κουβέντα πριν σκεφτεί καλά τι λέω) ή μήπως είμαστε κουτορνίθια και δεν γνωρίζουμε οτι μερικά χρόνια πριν (αλλά και σήμερα) οι "Τράπεζες" χαρίζουν δάνεια και "χάνουν" λεφτά σε ημετέρους; άλλωστε γιατί να σκάσουν...οι Έλληνες ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ.....ΠΑΝΤΑ.

Αποφασίζουν μειώσεις στις συντάξεις, γιατί; με ποια δικαιολογία; με την δικαιολογία ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; και ποιος την έφερε σε αυτή την κατάσταση; ο λαός; ή μήπως οι ίδιοι τους αλλά και οι παρατρεχάμενοι τους;

Και πόσο δίκαιο είναι να λαμβάνεις από αυτούς που πλήρωναν και πληρώνουν χρόνια τώρα;

Δεν πλήρωσε ο Χ και λαμβάνει σύνταξη; Να την κόψεις και να απαιτήσεις και τα καταβληθέντα πίσω. Λαμβάνει κάποιος σύνταξη ως τυφλός ενώ είναι μια χαρά (μη σου πω μπορεί να πετάει και με αεροπλάνο ως πιλότος) να βρεις τον υπάλληλο που υπέγραψε, να τον στείλεις να σκάβει λακούβες στην Κατεχάκη (και να τις βουλώνει μόνος του) να κατασχέσεις και ότι έχει εισπράξει ο δήθεν τυφλός

Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να κόβεις από τον άνθρωπο που πλήρωνε επί χρόνια (35 τουλάχιστον οι υπόλοιποι για δουλειά) την σύνταξη και να του λες δεν βγαίνει την ώρα που εσύ λαμβάνεις εν μέσω κρίσης δις και τρεις αύξηση στην βουλευτική αποζημίωση.

Τι έγινε ο πολιτικός ξεπούλησε, διόριζε έκανε έρανε; ....και από που βγήκαν τα χρήματα που έχει; από την δουλειά; ποια δουλειά; αφού δεν λαμβάνουν μισθό γιατί η πολιτική δεν είναι δουλειά αλλά λειτούργημα και γι' αυτό λαμβάνουν βουλευτική αποζημίωση.

Εφόσον λοιπόν ΔΕΝ μπορεί να δικαιολογήσει το ΠΩΣ έκανε τα λεφτά που έκανε, κατάσχονται όλα όπως και όσα έχουν τα ξαδέρφια, αδέρφια, θείες, θείοι κλπ γιατί και σε αυτούς αυτός έκανε πλάτες (μην ανησυχείς τρόποι να βρεθούν όλα αυτά υπάρχουν φτάνει να το θέλει κανείς) ...και μετά;

Άφησέ τον να βρει δουλειά, όχι δεν θα τον βάλουμε φυλακή όχι δεν θα τον λιντσάρουμε όχι δεν θα τον σκοτώσουμε, θα του πάρουμε το διαβατήριο και θα το κάψουμε και μετά θα τον υποχρεώσουμε να ζήσει στην Ελλάδα που αυτός δημιούργησε με 300 ευρώ το μήνα... απλά τα πράγματα.

Ένα και ένα κάνουν δυο ....όχι τρία

Μας τα λέει η Ευρώπη αλλά δεν την ακούμε...απαιτούνται έλεγχοι όχι έτσι όλα ξέφραγο αμπέλι και ότι γουστάρει ο κάθε πολιτικός....στο δικό του το τσαρδί ας τα κάνει όλα σκόνη στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!