Μακεδονία ξακουστή...

...Οι Μακεδόνες δεν μπορούν να ζούνε σκλαβωμένοι, πόσο δε μάλιστα όταν προσπαθούν να τους αφανήσουν, να αλλάξουν την πίστη τους, τη γλώσσα τους την ιστορία τους.

Κάποιοι λένε ότι ο εθνικισμός είναι κακός οιωνός (και ως γράφων συμφωνώ), κανείς από αυτούς που συγκεντρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη ούτε από αυτούς που έχουν σκοπό να πάνε στην συγκέντρωση της Αθήνας δεν είναι εθνικιστής, χειρότερος οιωνός όλων όμως είναι η απάθεια και η αδράνεια.

Ενεργοί πολίτες είναι, με στόχους και οράματα, με ελπίδες και όνειρα για το αύριο, Ενεργοί Έλληνες Πολίτες, που παρέμειναν στην χώρα, με σκοπό να μην αφήσουν κανέναν να σφαιτεριστεί ούτε την Ιστορία της ούτε την Εθνική της Κυριαρχία, ούτε την θρησκεία της, ούτε και τις ελπίδες τους όμως.

Χ.Α. και άλλα μορφώματα δεν έχουν θέση, όπως δεν έχει θέση κανένα πολιτικό κόμμα ή κάθε είδους ...χρώμα πέρα από το γαλάζιο του Ουρανού το χρώμα της Ελλάδας.

Οι συγκεντρώσεις του λαού δεν είναι συγκεντρώσεις εθνικιστικές, είναι συγκεντρώσεις προάσπισης της πατρίδας μας, των όσων έχουν υποφέρει οι προγόνοι μας γι' αυτήν και για εμάς, της ίδιας μας της Ιστορίας.

Είναι ιερή υποχρέωση όλων των Ελλήνων να προασπίσουν την πατρίδα...μέχρι τελευταίος ρανίδος του αίματός τους.

Θα πρέπει λοιπόν, κυβερνώντες και μη, όλοι όσοι προσπαθούν να σφαιτεριστούν την Ιστορία της Ελλάδος, την Ιστορία της Μακεδονίας, να γνωρίζουν πολύ καλά, πως ο Έλληνας έχει ανεχθεί πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε γιατί έτσι βοηθά την πατρίδα του, έτσι τον έχουν πείσει ότι πρέπει, όταν όμως με τόσο ωμό τρόπο βλέπει να υφαρπάζουν την εθνικότητά του τότε το πράγμα φρενάρει από μόνο του και οι Έλληνες ενώνονται κάτω από ένα χρώμα και μόνο, χωρίς πολιτικό σχηματισμό...κάτω από τα χρώματα της γαλανόλευκης.