Μακεδονία είναι μία η Ελληνική

Κάτω τα χέρια από την Ιστορία μας γιατί την γράψαμε με αίμα

Φτάνει λοιπόν, ως εδώ, χωρίς διασταγμό χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς αναστολές. Η Ιστορία γράφεται την στιγμή των γεγονότων και όχι μετά, όχι κατόπιν εορτής που βγαίνουν κάποιοι πολιτικοί (γιατί δεν την γράφουν Ιστορικοί, αυτοί, απλά (όχι όλοι) καλούνται να την υποστηρίξουν για να την φάει ο λαός) και γράφουν σε κάποιους τοίχους λέξεις και φράσεις που ....θέλουν να πείσουν ότι αποτελούν την Ιστορία.

Η Ελληνική Ιστορία είναι γραμμένη αγαπητοί μου πολιτικάντηδες με αίμα Ελλήνων σε κάθε γωνιά αυτής της ΓΗΣ. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να την "ξαναγράψει" όπως πολιτικά βολεύει με πρόφαση την προστασία του πολίτη. 

Οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι δεν διστάζουν ούτε να ματώσουν ούτε να πεθάνουν για αυτό που λέγετε Ελλάδα, σε αντίθεση με όλους αυτούς που κυβερνούν τη χώρα τον τελευταίο αιώνα. Κυβερνήσεις με απώτερο σκοπό το προσωπικό ώφελος.

Είναι πλέον καιρός ο Ελληνικός λαός να ξαναπεί το «ΟΧΙ» και το «ΑΕΡΑ» γιατί φαίνεται πως κάποιοι έχουν ξεχάσει ότι έχει και την ψυχική δύναμη αλλά και το σθένος να το κάνει, μπορεί να πέφτει εύκολα θύμα και να τον ξεγελούν οι πολιτικοί όμως όταν το πράγμα φτάσει σε όρια που ξεπερνούν αυτά που έχει αποφασίσει να αποδεχθεί ως Έλληνας/Ελληνίδα τότε αγριεύει απότομα, και ξεσπά.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία Μακεδονία που δεν είναι Ελληνική και όποιος πολιτικός θεωρεί ότι μπορεί να ξεπεράσει αυτό, ας ετοιμάσει βαλίτσες για Γουδί.