Ελληνική και μόνο μία... όχι ότι τώρα στ' αλήθεια άλλαξε η Ιστορία, γιατί ως γνωστόν η Ιστορία γράφεται με αίμα και όχι με μελάνι. Το μελάνι το χρησιμοποιούν αυτοί που ως επί το πλήστον θέλουν να την παραποιήσουν εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς και όχι την αλήθεια όπως αυτή έχει συμβεί. 

Ο Σύριζα έπαιξε λοιπόν το μεγάλο χαρτί...το χαρτί για το οποίο δημιουργήθηκε η κρίση στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε το ξεπούλημα της Μακεδονίας, σε ένα χωριό που ανήκε κάποτε στην Μακεδονία, μην ξεχνάμε ότι η Μακεδονία είναι και γεωγραφικός προσδιορισμός, περιοχή που πριν τον Σύριζα κάποιοι άλλοι ξεπούλησαν στο πνεύμα της διαλακτικότητας....της τσέπης τους.

Κάποτε στην περιοχή λοιπόν κατοικούσαν μόνον Μακεδόνες...για αιώνες.

Ήρθε όμως ένα «κύμα προσφύγων» ...και σε εκμετάλευση της Ελληνικής Μακεδονικής φιλοξενίας, εγκαταστάθηκε σε ένα χωριό...στα Σκόπια. 

Ήταν αρκετά μικρότερο από το σημερινό «κύμα προσφύγων», άλλωστε τότε δεν χρειαζόταν μεγαλύτερο, γιατί τα νέα ήθελαν καιρό να ταξιδέψουν ...και μέχρι να φτάσουν ήταν πλέον αργά. Τα σχέδια όμως αυτών που οργανώνουν τις αλλαγές αυτές ήταν ήδη στρωμμένα...ενώ τώρα πλησιάζουν σητν ολοκλήρωσή τους.