Εκτύπωση

makedonia elliniki

Τη μεγαλύτερη ταπείνωση από την εποχή του Β' Παγκόσμιου Πολέμου ζει σήμερα η Ελλάδα ο Ελληνισμός και οι Έλληνες.

Εσχάτη Προδοσία, μόνον αυτό μπορεί κανείς να χρεώσει στους πολιτικούς αυτής της χώρας πλέον, πλήρης παράδοση της χώρας στους ξένους και ταυτόχρονα διαμελισμός της. 

Με την αντίθετη γνώμη του λαού...κυβέρνηση χωρίς αξία και νομιμοποίηση.

Ένοχος αυτής της προδοσίας δεν είναι μόνον το κόμα του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί συνένοχοι και τα υπόλοιπα κόματα, η αντιπολίτευση και οι 300 βουλευτές μαζί με τους λοιπούς παρατρεχάμενους στις Περιφέρειες.

Η Δημοκρατία μας έχει τα εργαλεία εκείνα που επιτρέπουν σε όποιο Ελληνικό σχηματισμό βρίσκεται στη βουλή, να σταματήσει την παράδοση άνευ όρων της χώρας στους ξένους...κανείς τους δεν τα χρησιμοποίησε, επομένως είναι όλοι τους συνένοχοι.

Με την άνευ όρων παράδοση της χώρας και τον διαμελισμό της οι Έλληνες ως λαός, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα, ακόμη και αν οι Σκοπιανοί «λουφάξουν» για λίγο καιρό, δεν θα αργήσουν να ξεδιπλώσουν τα αλυτρωτικά τους αισθήματα.

Οι επιλογές τους; ελάχιστες γιατί οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν τίποτα περισσότερο, ήδη έχουν αφήσει να γίνουν πολλά...ίσως περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

Χιλιάδες νεκρών το αίμα που πότισε στο παρελθόν τα ιερά χώματα της Ελλάδας....δυστυχώς θα χρειαστεί πολύ σύντομα να τα υπερασπιστούμε, μέχρι τελευταίας ρανίδος του δικού μας οι σύγχρονοι Έλληνες.