Πρώτη φορά Αριστερά λοιπόν στην Ελλάδα ( ή καλύτερα για τους έχοντες μνήμη και ικανότητα μελέτης της Ελληνικής Ιστορίας, Πρώτη φορά Αριστερά μετά από σχεδόν 100 χρόνια στην Ελλάδα.)... το όνειρο όμως έσβησε νωρίς ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι μέχρι σήμερα καταστάσεις και ...κωλοτούμπες της Αριστερής κυβέρνησης.

Τώρα θα μου πείτε, μα καλά είναι δυνατόν σε 6 μήνες να περιμένεις να διορθώσουν όσα έχουν καταστρέψει οι άλλοι μέσα σε 5 χρόνια ή ...για να το θέσουμε καλύτερα μέσα σε 40 χρόνια από την μεταπολίτευση; 

Δεν ξέρω αλήθεια ούτε τι περιμένω πλέον ούτε και τι περίμενα μια και όλα ήταν εκεί μπροστά στα μάτια μου και ως άνθρωπος που έχω γνώστη προσθαφαίρεσης κατανοώ ότι σε αυτή τη χώρα και έτσι όπως μας έχουν δέσει χειροπόδαρα τα νούμερα δεν θα βγουν ποτέ με θετικό πρόσημο.

Πολιτικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν εδώ και δεκαετίες δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμία κυβέρνηση ικανή να τις λάβει... έτσι λοιπόν θα οδηγηθούμε εκ νέου σε μια καταστροφή για την οποία ο απλός λαός θα κληθεί και πάλι να πληρώσει το τίμημα.

 

Καλό μας...κουράγιο.