Εκτύπωση

Αυτή η φράση έχει καταντήσει τόσο κοινότυπη για τους Έλληνες πολιτικούς που επιτέλους κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να την επαναλαμβάνουν ή αν θέλετε να το δούμε με μια διαφορετική ματιά έπαψαν να αναλαμβάνουν την ευθύνη εκεί που πραγματικά φέρουν την ευθύνη στο ακέραιο.

Πρόσφατα στην Ελλάδα έγινε γνωστή κυρίως λόγω του τόπου που έλαβε χώρα, η αυτοκτονία ενός συνταξιούχου, ο οποίος μετά από 35 χρόνια δουλειάς ...και όχι λαμογιάς όπως κάποιοι ίσως βιαστούν να ξεστομίσουν, ένιωσε πως βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο, εφόσον πλέον δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με την σύνταξη του, μια που, οι κ.κ. της Βουλής (όχι δεν φταίει η Τρόικα ας πάψει αυτό το παραμύθι), χωρίς κανένα ίχνος σοβαρότητας και σεβασμού στους νόμους και το σύνταγμα, φρόντισαν να μειώσουν σε επίπεδο που η επιβίωση και η αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών έγινε πλέον αδύνατη.

Αποφάσισε ότι δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του να εξευτελίζετε άλλο....αποφάσισε, ότι δεν μπορεί να παλέψει την αναλγησία και την υποκρισία των πολιτικών.

Αυτό που πραγματικά εξοργίζει όσους γνωρίζουν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι το γεγονός ότι με την ρότα που έχει χαράξει η κυβέρνηση η λύση είναι και φαίνεται από τα γεγονότα η λανθασμένη, αυτό που λίγοι μπορούν να κατανοήσουν είναι το γιατί;