oxi

Με αφορμή παλαιότερη δημοσίευση σε μια Ομάδα στο δημοφιλές κοινωνικό δύκτιο θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και που φυσικά δεν βρίσκουν σύμφωνο ούτε εμένα αλλά πιστεύω και κανέναν άλλον Έλληνα.

Γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι πως η περίοδος που βαδίζουμε κρύβει πολλά από τα λάθη του παρελθόντος, πολλές από τις επιπόλαιες πράξεις των Ελλήνων ή αν το θέλετε διαφορετικά (εγώ προσωπικά αυτό υποστηρίζω) βρισκόμαστε σε μια περίοδο που πληρώνουμε για τα ψέμματα που ηθελημένα ή όχι, δεχθήκαμε όλοι τόσα χρόνια, από τους ψεύτες πολιτικούς μας, που μοναδικό σκοπό είχαν την προσωπική τους ευημερία και ευμάρια, στις πλάτες των Ελλήνων, στις πλάτες του Ελληνικού λαού στις πλάτες των πολλών αθώων, υπό την καθοδήγηση των ολίγων, θα τολμήσω να πω ήδη ενόχων, για την σημερινή κατάντια της χώρας.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα χαρακτηρίσω τοκογλύφους όπως πολύ σωστά δήλωσε μέλλος του Facebook...στην δημοσίευση κλειστής ομάδας στο Facebook βρέθηκε ακόμη ένας γλοιώδης τύπος με επώνυμο που μόνο Ελληνικό δεν ήταν.
(Σημ.: Ναι ήταν λάθος που του επετράπει η συμμετοχή στην ομάδα, όμως εξαιτίας του γεγονότος ότι αρκετοί Έλληνες 2ης και 3ης γενιάς έχουν ρίζες με την συγκεκριμένη ομάδα, οι διαχ/στές ήταν αρχικά υποχρεωμένοι να επιτρέψουν την πρόσβαση για να δουν τι και πως).

Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος και δυστυχώς για εμάς γύρω μας βρίσκονται χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια τέτοιου είδου λαμόγια που σκοπό έχουν το εξής.

Να κλέψουν έναντι πινακίου φακής ότι μας έχει απομείνει!

Οι Έλληνες, κυρίως αυτοί που αποτελούσαν την πρώην μεσαία τάξη μαζί με αυτούς που αποτελούσαν την πρώην χαμηλότερη κοινωνική τάξη, βιώνουν έναν γολγοθά που στην νεώτερη Ελληνική Ιστορία απλά δεν έχει προηγούμενο. Δεκάδες είναι οι συγχωριανοί που αποτελούν σήμερα την νέα τάξη Μεταναστών για να επιβιώσουν, να βρουν ένα καλύτερο αύριο, δυστυχώς μακριά από τα πάτρια εδάφη αλλά και να βοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους πίσω στην πατρίδα.

Με το σκεπτικό αυτό λοιπόν, αδυνατώ να δεχθώ κάθε είδους σκουλίκι, είτε είναι ανθρώπινο με δυο πόδια είτε κάποιας άλλης μορφής να προσφέρει δήθεν δάνεια...ασφαλισμένα ή εξασφαλισμένα για τον ίδιο.

Ο πλούτος του Έλληνα είναι η ψυχή του και αυτή δεν πρέπει να την ξεπουλήσουμε με τίποτα και σε κανέναν.

Μπορεί να αγοράζουν τον χρυσό που έχει ο καθένας (σε μορφή κοσμήματος ή όποιαδήποτε άλλη) έναντι πινακίου φακής γιατί απλά αρκετοί είναι αυτοί που έχουν περιέλθει σε δεινή κατάσταση και πασχίζουν για την επιβίωσή τους καθημερινά, για την επιβίωση της οικογένειας, για την επιβίωση του Ελληνικού πνεύματος.

Ακούμε καθημερινά από τα ΜΜΕ για μίζες, χοντρά παιχνίδια στις πλάτες των Ελλήνων αλλά δεν έχουμε ακούσει ακόμη για καμία τιμωρία, πόσο δε για την δικαίωση του Ελληνικού λαού, για όλους εμάς που καθημερινά πασχίζουμε με όση δύναμη μας έχει απομείνει να επιβιώσουμε, γιατί κάποιοι είχαν την απαίτηση να διασκεδάζουν στις πλάτες μας την ώρα που μας υπόσχονταν ένα καλύτερο αύριο, την ώρα που διαρυγνύαν τα ιμάτιά τους πως αυτοί θα κυβερνήσουν την χώρα καλύτερα από τους άλλους.

...δυστυχώς όπως όλα δείχνουν ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος είναι εδώ και τα αποβράσματα της κοινωνίας που ως φελοί ανέβηκαν στην επιφάνεια της εξουσίας μας ξεπούλησαν για 30 αργύρια χωρίς να τολμήσουν να πουν ούτε έστω ένα ΟΧΙ

ας το πούμε εμείς λοιπόν αυτό το ΟΧΙ γιατί κανείς από τους πολιτικούς αυτής της χώρας δεν θα το πει.