Αλέξης Τσίπρας παραδίδει την Ελληνική σημαία

Αυτά συμβαίνουν όταν βρισκόμαστε ως "παιχνίδι" στα χέρια αυτών που έχουμε δώσει το δικαίωμα.. να μας "παίζουν".

Οι απόψεις για το θέμα του πιτσιρικά που θα κρατούσε την σημαία και τελικά του την έκανε δώρο ο Αλέκσης και του την έπεσαν στο σπίτι και έσπασαν τα τζάμια κάποιοι ανεγκέφαλοι κλπ κλπ έχουν διχάσει τον κόσμο.

Λογικό είναι από την στιγμή που γίναμε παιχνίδι...σε απαίδευτους που θεωρούν ότι τους δώσαμε το δικαίωμα να γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους, για να μην πω τίποτα άλλο, το Ελλήνων Σύνταγμα και τους νόμους... φυσικά τους νόμους που γράφουν οι ίδιοι.

Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε Αμίρ, είδαμε και για τον Ανετοκούμπο... μέχρι να γίνει αυτό που έγινε το παιδί ήταν... ξένος, τώρα τον αγκαλιάσαμε, βέβαια όταν έχασε ένα παιχνίδι γιατί έπρεπε να είναι στην βασική του ομάδα στην Αμερική τον "κράξαμε" πάλι και ας ήταν ασθενής ή τραυματίας.

Το πρόβλημα είναι ότι με την κρίση.. την οποία δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς, Έλληνας τουλάχιστον, που να μην πιστεύει ότι είναι κατασκευασμένη, άνοιξε η πόρτα να γίνουν όλα αυτά που προγραμματίζουν εδώ και χρόνια για την Ελλάδα και που είναι δεδομένο δεν θα μπορούσαν ποτέ να τα κάνουν με τη σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων, πολύ απλά γιατί οι Έλληνες είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τους υπόλοιπους λαούς της ΓΗΣ.

Γι' αυτό λοιπόν ο Αλέκσης και ο κάθε Αλέκσης δεν πήρε τηλέφωνο τους Ευέλπιδες που βρέθηκαν να αμύνονται για την ζωή τους εν καιρώ ειρήνης και πήρε τον Αμίρ που έσπασε το τζάμι της πόρτας του γιατί κληρώθηκε να σηκώσει στα χέρια του και να παρελάσει με ένα σύμβολο 100% Ελληνικό και βαμμένο με αίμα προγόνων.

 

...το πρόβλημα είναι αλλού και η λύση του σε μια και μόνη φράση. "Ελληνας δεν γίνεσαι ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ"

 

«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας - Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση.

...καμιά φορά ίσως και να πρέπει να σεβαστείς την τιμή αυτών που πολέμησαν, για να είσαι εσύ και εμείς όλοι, στη θέση που βρισκόμαστε, για να μπορείς να λες, έδωσα την σημαία....αντί να την υπερασπιστείς μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός σου.