Περισσότεροι από 20 νεκροί

Νύχτα τρόμου στο ξημέρωμα της Δημοκρατίας βιώνει ο Ελληνισμός και η Αθήνα σήμερα, με την πολιτική σκηνή να θυμίζει θέατρο του παραλόγου, ανίκανη να ανταπεξέλθει και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων...δίπλα στο λαό της.

Δεκάδες τραυματίες, περισσότεροι από 36 επιβεβαιωμένοι νεκροί σε μια χώρα που τα τελευταία χρόνια πολεμά τους πολίτες της με όλα τα μέσα.

Ανάμεσα στους νεκρούς, ένα βρέφος μόλις 6 μηνών, την ίδια ώρα οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100 ανάμεσά τους και παιδιά.

 Νύχτα τρόμου στην Αθήνα

Την ίδια ώρα γίνεται λόγος για νέα μέτωπα φωτιάς σε Κάλαμο, Αγίους Αποστόλους, Ωρωπό αλλά και Λουτράκι...Τα εναέρια μέσα αδυνατούν να επιχειρήσουν, τα επίγεια δεν επαρκούν να αντιμετωπίσουν την καταστροφή.

Οργανωμένο σχέδιο; Ίσως, άλλωστε όλα δεν είναι; και οι ανθρώπινες ζωές απλά παράπλευρες απώλειες στα αρρωστημένα μυαλά των κερδοσκόπων.

Θα βάλει ποτέ κανείς τέλος σε αυτή την κατάσταση;

Ο στρατηγός άνεμος ενάντιά μας ή η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού, μόνο η αυτοθυσία πυροσβεστών έσωσε όσους σώθηκαν.

Φωτιές ακόμη και στα Χανιά, φταίει και γι' αυτό ο άνεμος;

Αποκαϊδια στην Κινέτα, το Μάτι, (ειδικά για το Μάτι, μαρτυρίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον ως οικισμός καθώς έχουν καεί τα πάντα).

...σε αυτή τη χώρα ποτέ βέβαια δεν θα δούμε τους υπεύθυνους να τιμωρούνται, κάποιος θα πληρώσει τη νύφη γιατί θα βρεθεί με κάποιο υλικό που προκάλεσε την φωτιά, ο πραγματικός ένοχος όμως δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ.