Το θέμα πλέον έχει ξεφύγει και οι Γερμανοί θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίσουν την κατακτητική πολιτική τους εξευτελίζοντας τους Έλληνες, μοιάζει σαν να θέλουν να εκδικηθούν έναν λαό που τους αντιστάθηκε και κατέστρεψε τα σχέδιά τους σε δυο Παγκοσμίους Πολέμους.

Ξεχνούν προφανώς, ότι αυτός ο λαός, όχι μόνο δεν κράτησε κακία απέναντι στις ανεκδήγητες καταστροφικές τους ηληθιότητες αλλά τους βοήθησε να ξαναχτίσουν την κατεστραμμένη Γερμανία.

Σήμερα λοιπόν ζητούν από την Ελλάδα, περιουσιακά στοιχεία για να χορηγήσουν νέο δάνειο..μνημόνιο, να μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στον δρόμο της καταστροφής που οι ίδιοι μας εξώθησαν.

Φτάνει λοιπόν, ως εδώ, δεν έχει άλλο.

Ήρθε η στιγμή να δούμε πραγματικά πόσα απίδια έχει ο σάκος των κρυόκωλων Γερμανών.

Υποθήκη το Αιγαίο ; γιατί ... δεν έχετε θάλασα ; γιατί ;;; δεν έχε ήλιο ; ...και ποτέ δεν θα αποκτήσετε, γιατί και να αποκτήσετε ήλιο δεν θα ξέρετε τι να τον κάνετε εκτός από το να τον εκμεταλευτείτε οικονομικά και επειδή στην ζωή όλα δεν μετράνε σε λεφτά... η Ελλάδα δεν είναι για τα μούτρα σας.

...οι Γερμανοί εκτός από τον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, τους έθνους που και τους αντιστάθηκε στους 2 Παγκοσμίους Πολέμους όσο κανένα άλλο, αλλά τους βοήθησε να ξαναχτίσουν την κατεστραμμένη Γερμανία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, θέλει την απόλυτη καταστροφή της χώρας μας.... και μάλιστα να την εξαγοράσει σε εξευτελιστική τιμή... γιατί όποιο και να είναι το τίμημα η τιμή εξαγοράς της Ελλάδας είναι τραγικά υψηλή για να μπορεί ένας αλήτης σαν τον Σόιμπλε να την αποτιμήσει.