Ίσως να μην μας αρέσει η αλήθεια γιατί είναι πικρή και πονάει όμως από όποια πλευρά και να το δεις τελικά αυτοί που φταίμε είμαστε εμείς οι ίδιοι για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα ως Έλληνες και ως χώρα.

Εμείς είμαστε αυτοί που χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε τους πολιτικούς που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια ακόμη και σήμερα εν έτη 2012 με κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜ.ΑΡ. στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Μας αρέσουν τα όμορφα λόγια αλλά δεν μας αρέσει η αλήθεια!

Μας άρεσε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου διπλασίαζε τους μισθούς μας αλλά κανείς δεν αναρωτήθηκε από που έρχονται αυτά τα λεφτά και πως έτσι ξαφνικά η Ελλάδα κατάφερε να αυξήσει τόσο πολύ την παραγωγή της την ώρα που εργοστάσια έκλειναν γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους μισθούς που απαιτούσαν τα συνδικάτα.

Δεν θέλουμε να ακούσουμε όμως πως σήμερα για να διορθώσουμε όλα αυτά που έχουν καταστραφεί θα πρέπει να υποφέρουμε και θα πρέπει να ζήσουμε πίσω σε εποχές όπως οι γονείς μας ή οι γονείς των γονιών μας!

Το πρόβλημα βέβαια είναι ποιον θα εμπιστευθούμε για να μας οδηγήσει στην ανάκαμψη και στην ευημερία ξανά, ποιον θα εμπιστευθούμε ούτως ώστε οι επόμενες γενιές να μπορέσουν να απολαύσουν ξανά την ζωή χωρίς να ανησυχούν για το αν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν του σήμερα.

sailing-vessel-greece-s

Ποιον θα εμπιστευθούμε για να κουμαντάρει το καράβι μακριά από τα βράχια;


Aπάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να δωθεί έτσι εύκολα απλά και αβίαστα, απάντηση σε αυτό το  ερώτημα θα πρέπει να δώσουμε ενωμένοι ως λαός είτε ζούμε εντός των συνόρων της χώρας είτε ζούμε εκτός.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας αυτή τη στιγμή πνέει τα λίσθια και νέοι με δίψα για την σωτηρία της χώρας θα πρέπει να αναδειχθούν και να βγουν μπροστά. Άτομα με θέληση να οδηγήσουν την Ελλάδα στην νέα  εποχή.