Εκτύπωση

mercedes a class

Καιρός λοιπόν να αλλάξει σελίδα η αυτοκίνηση στην Ελλάδα ξανά... τέτοιο μέτρο έχει να δει η χώρα από την εποχή της απόσυρσης όπου η τότε κυβέρνηση έδωσε ........... για να αγοράσει ο Έλληνας επιτέλους ένα πιο σύγχρονο αυτοκίνητο να μπορεί και αυτός να πηγαίνει την οικογένειά του με κάποια Α ασφάλεια...διακοπές.

Όπως τότε, έτσι και τώρα δεν του είχαν πει την αλήθεια....

Οι Γερμανοί έμποροι λοιπόν μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, έχουν πλέον ξεφορτωθεί τα σαπάκια της Γερμανίας, έχουν διώξει προς τρίτες χώρες όπως η Ελλάδα, τα ρυπογόνα του Diesel Gate...και απαιτούν καινούργιους πελάτες για να συνεχίζουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα που οι ίδιοι ρυπαίνουν και καταστρέφουν.... ξέρετε αυτοί οι λευκοί που φεύγουν χειρότεροι και από τον ρόζ Πάνθηρα στην επιστροφή τους.

Στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες λοιπόν που είναι υπό την Γερμανική επιρροή, έχουν μεταφερθεί τα κακώς κείμενα της Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανίας, και σε άκρως δελεαστικές τιμές...κάποιες φορές, έχουν καταλήξει στα χέρια των υπολοίπων Ευρωπαίων αδερφών της Γερμανικής κυριαρχίας.  

Μόλις λοιπόν ολοκληρωθεί το εγκληματικό σκηνικό, η Γερμανική κατοχή θα προωθήσει τον επόμενο νόμο που ήδη έχουμε ακούσει να κυκλοφορεί και δεν είναι άλλος από την κατάργηση της πετρελαιοκίνησης αλλά και της βενζινοκίνησης στις μεγάλες πόλεις της Ε.Ε.

Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανικές εταιρίες κατασκευής οχημάτων έχουν ανάγκη να συνεχίσουν να πουλάνε... και ανταλλακτικά στα σαπάκια (τι θα το κάνουν το στοκ) και φυσικά καινούργια αυτοκίνητα...για αυτό το λόγο λοιπόν, είναι απαραίτητο να πιέζουν τους έρμους καταναλωτές με την αντικατάσταση των αυτοκινήτων τους πριν αυτά εκπληρώσουν τον λόγο απόκτησής τους από τον μέσο πολίτη.

Πως αλλιώς πιστεύεις θα συνεχίσει το Γερμανικό θαύμα να υπάρχει;